Baileys – kermalikööri Irlannista

Baileys on Irlannista kotoisin oleva kermalikööri, joka tunnetaan hyvin ympäri maailman. Baileysin maku syntyy viskin ja kerman liitosta.

 

Myös Baileys Original Irish Creamin tumma pullo on helposti tunnistettava. Baileysin ja muut liköörit saat tilattua netistä Viinikaupan valikoimasta.

 

Nauti Baileys viilennettynä

Baileys nautitaan useimmiten viilennettynä. Jotkut nauttivat kermaliköörinsä mielellään jopa jääpalojen kanssa. Baileys toimii erinomaisesti myös erilaisissa cocktaileissa. 

 

Vaikka Baileys on omiaan viileänä nautittuna, sopii se loistavasti myös lämpimiin juomiin. Kokeile sekoittaa kermalikööriä kahviin tai kaakaoon ja nauti mausta! Baileys on omiaan myös jälkiruokien kostuttajana.

 

Täyteläisen ja kermaisen koostumuksen omaavassa Baileys-liköörissä maistuu kaakao ja suklaa. Baileys onkin suosittu jälkiruokajuoma tai aterian jälkeen nautittava digestiivi.

 

Baileys ja muut liköörit Viinikaupasta

Viinikaupan valikoimasta löydät Baileys Original Irish Cream -liköörin kahdessa eri koossa: pienemmän Baileys 0,7 l  ja suuremman Baileysin litran pullossa. Valikoimastamme löytyy monipuolisesti myös muita likööreitä. 

 

Tutustu liköörivalikoimaamme ja löydä uusia liköörisuosikkeja.

 

Tilaa Baileys ja muut juomat Saksasta kotiovelle

Tilaat juomasi helposti Viinikaupasta. Kun olet valinnut tilaamasi tuotteet ja siirtänyt ne ostoskoriin, voit siirtyä maksamaan ostokset. Maksun jälkeen tuotteet ovat valmiit noudettavaksi itse tai toimitettavaksi valitsemasi rahdinkuljettajan toimesta. Jos päätät noutaa tuotteet itse, voit noutaa ne Saksassa sijaitsevasta noutovarastostamme.

 

Samalla tilaat kauttamme myös muut juomat. Viinikaupan monipuolisesta valikoimasta löydät niin viinit, oluet, viskit kuin rommitkin - ja paljon muuta.

 

Tutustu liköörivalikoimaamme ja tilaa Baileys sekä muut juomat kotiin.

Viewed: 832
Edellinen artikkeli Vinkit lahjaviinin hankintaan