Captain Morgan ja muut rommit

Captain Morgan, rommeista ehkä tunnetuin, tuo monelle mieleen Karibian, aurinkovarjot, hiekkarannat ja säihkyvän meren. Sokeriruo’osta valmistettu rommi sopii kuitenkin loistavasti myös pimeämpään pohjolaan. 
 

Rommit ovat väkeviä alkoholijuomia ja niiden alkoholipitoisuus on tyypillisesti noin 40 prosenttia. Captain Morgan, kuten monet muutkin rommit, sopivat useiden cocktailien raaka-aineeksi. Ikonisin rommista valmistettu cocktail taitaakin olla Captain Morgan ja kolajuoma eli rommikola.

 

Captain Morgan -rommit tunnetaan hyvin ympäri maailman ja se onkin klassinen valinta maustetun rommin ystävälle. 1600-luvulla vaikuttaneen Sir Henry Morganin mukaan nimetty rommi on tislattu sokeriruo'osta ja sen valmistus on aloitettu vuonna 1943.

Rommien valmistus on keskittynyt Karibianmeren alueelle. Rommityyppejä on useita ja vaalea rommi on tyypeistä suosituin.
 

Viinikaupan valikoimasta löytyvät Captain Morgan -rommit

Viinikaupan valikoimasta löydät monipuolisesti erilaisia rommeja. Captain Morganeista meillä on valikoimissa seuraavat tuotteet:

 

Captain Morgan Spiced Gold 

Tämä juoma on sekoitus mausteita, kypsytystä valkotammisissa bourbontynnyteissä ja rommin luonnollista hedelmällisyyttä. Maistat juomassa vaniljan, ruskean sokerin, kuivatut hedelmät, lämmittävät mausteet ja tammen vivahteet, jotka yhdessä muodostavat tasapainoisen ja pehmeän lopputuloksen. 

 

Kolajuomat sopivat täydellisesti Captain Morgan Original Spiced Goldin kanssa sekoitettavaksi. Kola täydentää rommin maut ja kun tarjoilet simppelin, mutta makuhermoja hivelevän drinkin jäillä ja limeviipaleella, et voi epäonnistua. 

 

Tilaa Captain Morgan Spiced Gold.

 

Captain Morgan White 

Verrattuna esimerkiksi Bacardi Superioriin, tämä juoma on paljon makeampi ja pehmeämpi, mutta siinä on hiukan vähemmän rakennetta kuin Bacardi Superiorissa. 

 

Vaalean rommin raikas ja puhdas maku sopii useiden cocktailien pohjaksi. Parhaimmillaan vaalea rommi on yksinkertaisten juomien parina ja vaalea rommi onkin esimerkiksi Mojiton teossa käytettävä raaka-aine.

 

Tilaa Captain Morgan White.

 

Captain Morgan Black Label

Captain Morgan Black Label omaa voimakkaan syvän ja täyteläisen maun. Viimeisimpänä maistat savuisen jälkimaun.

 

Tämän tumman juoman mausta löydät vaniljan, makeiden rusinoiden, tahmean toffeen ja kermaisen karamellin tuoksuja ja makuja. Mauista löydät myös kirsikat, lakritsin, karamellin ja mausteisen neilikan.

 

Tilaa rommi ulkomailta kotiin 

Olitpa sitten vaalean tai tumman rommin ystävä, valikoimastamme löydät sinulle varmasti mieluisa juomavaihtoehto. Runsaan monipuoliseen rommivalikoimaan pääset tutustumaan tästä.

 

Kuten muutkin juomat, tilaat rommit kätevästi kotiisi Viinikaupasta. Viinikaupan varasto toimii Saksassa ja voit joko noutaa tilauksesi suoraan Heiligenhafen varastolta, tai järjestää tilauksellesi helposti kuljetuksen Suomeen.

 

Jos haluat tutustua rommiin ja sen historiaan syvemmin, lue seuraavaksi tarkemmin siitä, mitä rommi on
 

Viinikauppa suosittelee

Edellinen artikkeli Vinkit lahjaviinin hankintaan