Esittelyssä 4 siideriä kesäksi

Kesä on täällä ja hellepäivänä jääkaappia täydennetään erilaisilla virvoitusjuomilla. Siiderit ovat erittäin hyvä vaihtoehto niille, jotka eivät pidä oluesta tai viinistä. Tässä blogitekstissä esittelemme muutaman eri vaihtoehdon siidereistä, jotka sopivat helteiseen kesäpäivään.

Cool Up crazy cassis

Cool upin hedelmäviini-cocktailit ovat raikkaita ja iloisia cocktaileja nuorille ihmisille sekä heille, jotka tuntevat itsensä nuoriksi. Cool up on takuulla joka juhlan hittijuoma. Tässä juomassa on trendikkäät makusuuntaukset. Tämä aromaattinen hedelmäviini-cocktail sisältää 65% hedelmäviiniä, 5% mustaherukkatiivistettä ja hiilihappoa. Nauti sellaisenaan tai jäillä.

Alkoholia 5,5%

Maa: Saksa

Cult Mokai

MOKAÏ Mustaselja on makea ja luonnollinen siideri. Tässä siiderissä on luonteenomainen mustaseljan maku ja kevyt kirpeys. Tämä siideri sopii joka tilaisuuteen.

Alkoholia 4,5%

Maa: Tanska

Somersby Omenasiideri

Englannissa on valmistettu omenasiideriä muinaisajoista lähtien. Tämä ylpeä perinne on Somersby Apple Ciderin lähtökohta. Tanskalainen siideri on kuitenkin valmistettu tanskalaisten maulle sopivaksi. Tämän siiderin aromissa on tuoksu ihanista, auringossa kypsyneistä kesäomenista. Jälkimaku on miellyttävän kirpeä. Siideri on väriltään kultainen ja se on varustettu helmeilevillä kuplilla. Somersby Apple Cider on erittäin virkistävä, erityisesti jos nautit sitä kylmänä ja jäillä. Kokeile tätä siideriä myös osana drinkkiä.

Alkoholia 4,5%

Maa: Tanska

Cabana Cosmopolitan

Cabana Cosmopolitan on virkistävä ja aromaattinen hedelmäviinicocktail. Tämän legendaarisen cocktailin maku muistuttaa karpaloista, appelsiinista ja Manhattanista! Tämä drinkki nautitaan jääkylmänä.

Alkoholia 4,5%

Maa: EU

Viinikauppa suosittelee

Edellinen artikkeli Juomavinkit grilliruoalle
Seuraava artikkeli Viinilasin ominaisuuksia