Esittelyssä syksyn uudet laatikkoviinit

Handcraft White Zinfandel 10,5 % 3 l. BIB

Handcraft White Zinfandel Rosé on Kaliforniasta tuleva hedelmäinen ja makea viini. Viinistä löytyy aromeita persikasta, mansikasta, kirsikasta, vesimelonista ja vadelmasta. Tarjoile tämä viini 8 °C lämpötilassa, jolloin saat siitä irti parhaan makunautinnon. Handcraft White Zinfandel Rosé sopii hyvin esimerkiksi sianlihan, kanan, aasialaisen ruuan, hedelmäsalaattien ja mietojen juustojen kanssa sekä aperitiiviksi.

Alkoholia 10,5 %

Maa: USA

Alue: Kalifornia

Pakkaus: 3 l. Bag-in-box.

 

Tabiso Rose 12 % 3 l. BIB

Tabiso Rose on kevyt ja raikas eteläafrikkalainen roseeviini.  Sen maku on raikas, herkullinen ja hedelmäinen. Tabiso Rose voidaan nauttia kylmänä sellaisenaan tai herkullisen aterian kanssa. Tämä viini sopii nautittavaksi kevyiden ruokien kanssa sekä kala- ja linturuokien kanssa.

Alkoholia 12 %

Maa: Etelä-Afrikka

Pakkaus: 3 l. Bag-in-box.

 

Amicone Rosso Veneto IGT 14,5 % 3 l. BIB

Amicone Rosso Veneto IGT on yksi Veneton alueen suosituimmista punaviineistä. Viini on väriltään rubiininpunaista ja sen maku on voimakas, hedelmäinen, marjainen, mausteinen ja tasapainoinen. Maussa on havaittavissa myös vadelmaa ja suklaata. Jälkimaku on pitkä. Viini tuoksuu hedelmäiselle, luumulle, vaniljalle ja kirsikalle. Amicone Rosso sopii hyvin liharuokien, pastaruokien ja juustojen kanssa.

Alkoholia 14,5 %

Maa: Italia

Makuaste: Voimakas ja mausteinen

Pakkaus: 3 l. Bag-in-box.

 

Viewed: 921

Viinikauppa suosittelee

Edellinen artikkeli Vinkit lahjaviinin hankintaan