Esittelyssä syksyn uudet oluet

Rickys IPA 5,5 %

Rickys IPA on kuivahumaloitua Indian Pale Alea, joka on tehty pilsnermaltaasta, münchenermaltaasta sekä vaaleasta ja tummasta karamellimaltaasta. Tämän oluen maku on hyvin tasapainoinen, ja siitä löytyy ripauksellinen sitrusta ja toffeeta. Tämä oluen tuoksusta voit löytää hunajan, sitruksen ja ruohon sävyjä.  Kokeile tätä olutta liharuokien kanssa.

Alkoholia 5,5 %

Pakkaus: 24x0,33 l. Tölkki.

 

Höga Kusten 5,3 %

Höga Kusten on erikoisolut, joka on 70 % vaaleaa lageria ja 30 % pintahiivaolutta (alea). Oluen maku on täyteläinen, ja siinä on karamellin, hunajan ja hedelmien aromeita. Tämän oluen jälkimaku on pitkä. Tuoksu on maltainen, ja siinä on huomattavissa pomeranssia ja yrttejä. Kokeile tätä olutta vaalean lihan kuten esimerkiksi kanan kanssa.

Alkoholia 5,3 %

Pakkaus: 24x0,33 l. Tölkki.

 

Åbro Bryggmästarens Pale Ale 4,8 %

Åbro Bryggmästarens Pale Ale on paksuvaahtoinen olut. Tässä oluessa käytetään Liberty-, Willamette-, Cascade- ja Chinook-humalalajikkeita. Oluen maku on kuivahko ja jopa hieman katkera, ja siinä on havaittavissa hedelmiä. Tämän oluen tuoksusta voit löytää maltaan aromeita.

Alkoholia 4,8 %

Maa: Ruotsi

Pakkaus: 24x0,33 l. Tölkki.

 

Grängesberg 5,9 %

Grängesbergs Lager Extra on vaalea pohjahiivaolut, joka tulee Bergslagenista Ruotsista. Oluen makua voisi kuvailla raikkaaksi ja täyteläiseksi. Tuoksussa on huomattavissa humalan ja maltaan aromeja. Tätä olutta voisi suositella etenkin siipikarjan kanssa nautittavaksi.

Alkoholia 5,9 %

Maa: Ruotsi

Pakkaus: 24x0,33 l. Tölkki.

 

Viewed: 1236

Viinikauppa suosittelee

Edellinen artikkeli Vinkit lahjaviinin hankintaan