Esittelyssä toukokuun uutuusviinit

Mauro Primitivo

Tässä italialaisessa viinissä on hedelmäinen tuoksu rikkaista, makeista, tummista marjoista sekä piirteitä lakritsasta ja tammesta. Viinissä on hyvin painotettu hapokkuus ja silkinpehmeät tanniinit. Suosittelemme tätä eksoottisten ruokien, porsaanlihan, naudanlihan ja lampaanlihan sekä voimakkaiden juustojen kanssa.

Alkoholia 14%

Maa: Italia

Pakkaus: 0,75l. Pullo

 

Robertson Merlot

Robertson Merlot on täyteläinen viini syvänpunaisella värillä. Viinissä olevat vivahteet kypsistä luumuista ja makeista kirsikoista saavat aikaan samettisen ja helposti juotavan viinin. Tämä viini kannattaa tarjoilla noin 18 asteisena ja se sopii hyvin voimakkaiden siipikarja- ja vasikkaruokien, naudan- ja lampaanlihan kanssa.

Alkoholia 13,5%

Maa: Etelä-Afrikka

Pakkaus: 0,75l. Pullo.

 

Casillero Shiraz

Casillero Shiraz on väriltään syvä säihkyvän punainen, violeteilla vivahteilla. Sen tuoksussa on aromeja karhunvatukoista, pippurista ja tummasta suklaasta. Tässä viinissä on erittäin hieno rakenne ja pehmeät, miellyttävät tanniinit. Suosittelemme Casillero Shirazia grillatun lihan ja voimakkaiden juustojen kanssa.

Alkoholia 13,5%

Maa: Chile

Pakkaus: 0,75l. Pullo.

 

Torres Sangre De Toro

Torres Sangre De Toro on väriltään rubiininpunainen viini ja siinä on piirteitä mausteista ja karhunvatukoista. Tässä monitahoisessa viinissä on tyylikäs maku lakritsasta ja tummista metsän hedelmistä. Sopii hyvin etenkin pataruokien, riistan ja paellan kanssa.

Alkoholia 13,5%

Maa: Espanja

Pakkaus: 0,75l. Pullo.

Viewed: 1036

Viinikauppa suosittelee

Edellinen artikkeli Ohjeet viininmaisteluun - näillä vinkeillä onnistut
Seuraava artikkeli Helppo booli kesän juhliin