Jack Daniel’s – viski monen makuun

Perinteinen yhdysvaltalainen Jack Daniel’s on monen viskin ystävän suosikki ja yksi viskimaailman ikoneista. Tilaa viskiä netistä kotiovelle Viinikaupan valikoimasta!

 

Viinikaupan Jack Daniel’s -valikoima

 

Löydät Viinikaupan valikoimasta perinteisen Jack Daniel’sin lisäksi myös hunajaliköörillä höystettyä Old No 7 -viskiä, eli Jack Daniel’s Honeyta

 

Hunajaisen liköörin lisäksi löydät valikoimastamme myös Jack Daniel’s Fire -viskin, jonka makeassa ja pehmeässä maussa on sekoitus Jack Daniels Tennessee -viskiä sekä kanelilikööriä.

 

Löydät Viinikaupasta myös Jack Daniel’s Gentleman Jack ja Jack Daniel’s Single Barrel -viskit.

 

Jack Daniel’s ja muut viskit netistä kotiovelle

 

Viskin tilaaminen verkkokaupastamme on helppoa ja laillista. Alkoholin ostaminen ulkomailta on luvallista silloin, kun ostaja järjestää itse tilaukselleen kuljetuksen: Viinikauppa.com ei kuljeta tuotteita asiakkaileen.

 

Kun olet valinnut tilaamasi tuotteet ja siirtänyt ne ostoskoriin, voit siirtyä maksamaan ostokset. Maksun jälkeen tuotteet ovat valmiit noudettavaksi itse tai valitsemasi rahdinkuljettajan toimesta.

 

Muista, että samalla voit tilata myös muut juomat. Viinikaupan valikoimasta löydät monipuoliset juomat oluesta samppanjaan – ja kaikkea siltä väliltä.

 

Tutustu viskivalikoimaamme ja tilaa juomat kotiin.

Viinikauppa suosittelee

Edellinen artikkeli Vinkit lahjaviinin hankintaan