Kesän siiderit

Kesä eli siiderin ystävän sesonki on vihdoin täällä. Kesän juhlissa maistuvat erilaiset raikkaat siiderit kuin myös muut virvoitusjuomat. Siiderit sopivat täydellisesti niille, jotka eivät pidä viinistä tai oluesta. Tässä blogitekstissä esittelemme muutaman kesäisen siiderin, jotka sopivat helteisiin kesäpäiviin.

 

Cult Mokai Mustikka


Cult Mokai Mustikka on makea siideri, jossa yhdistyy luonnollinen ja mieto mustikan maku ja omenan vivahde. Tämä siideri sopii joka tilaisuuteen sen luonteenomaisen mustikan maun ja hedelmäisen tuoksun takia. Mokai on Tanskan myydyin siiderimerkki sen ainutlaatuisen maun takia.


Alkoholia 4,5%


Maa: Tanska

 

Briska päärynä


Briska päärynäsiideri on maultaan hapahko, mehuinen, kevyt ja päärynäinen. Siideri on väriltään vaaleankeltainen ja tuoksuu päärynältä ja vaniljalta.  Briska siiderit tuotetaan Ruotsissa, jossa hedelmät tulevat tunnetulta Österlenin alueelta. Briskan panimo sijoittuu Kivik:iin, joka on Österlenin hedelmä pääkaupunki.


Alkoholia 4,5%


Maa: Ruotsi

 

Rekorderlig mansikka-lime


Rekorderligi mansikka-lime siiderissä yhdistyvät makean mansikan ja raikkaan limen maut. Tämä ruotsalainen siideri on raikas ja suhteellisen makea. Siideri tarjoillaan parhaiten jäillä ja tuoreilla mintunlehdillä tai viipaloiduilla mansikoilla. Voit myös piristää juomaa lisäämällä sitruuna- tai limesiivuja, jotta saisit raikkaan makuelämyksen. Rekorderligin muut suositut maut ovat Wild Berries, Pear ja Passionfruit.


Alkoholia 7%


Maa: Ruotsi

 

Somersby Red Rhubarb


Somersby Red Rhubarb on raikas ja kirpeä siideri, joka sopii raparperin ystäville. Tämä tanskalainen siideri sisältää luonnollisia aromeja ja saa makeutensa sokerista. Maustetut siiderit ovat kovassa suosiossa suomalaisten keskuudessa ja siksi Red Rhubarb sopii erinomaisesti suomalaisille. Somersby on Suomen suosituin siideri ja kaikki sen kansainväliset maut on kehitetty Sinebrychoffilla Suomessa. Somersbyn muut suositut maut ovat Pear, Blackberry, Blueberry ja Elderflower Lime.


Alkoholi 4,5%


Maa: Tanska

 

Lue lisää kesäisistä siidereistä ja tutustu mielenkiintoisiin faktoihin siidereistä.

Viinikauppa suosittelee

Edellinen artikkeli Vinkit lahjaviinin hankintaan