Viini-Marja esittelee: Piccini Memoro Rosso 14% vol.

Oletko menestyjä vai luuseri? Nykyisin ihmisiä lajitellaan tuollaisten nimikkeiden alle. Pienikin epäonnistuminen saa monet tuntemaan itsensä luuseriksi. Sitten pyöriskellään itsesäälissä ja pian kaikenlainen motivaatio tehdä elämässä mitään hyödyllistä tai mukavaa, loppuu siihen. Aku Ankan Hannu Hanhi, loistava onnistuja, on mittapuuna omaan elämään. Tosin sellaista tasoa saavuttavat hyvin harvat.

Tosiasia on, että yhtäkään ihmistä ei voi nimittää pelkästään menestyjäksi. Luusereita puolestaan ei ole, koska kukaan ei ole täysin epäonnistunut elämässään. Toisaalta menestyjä on saattanut epäonnistua hyvinkin monissa asioissa, eikä häntä voi silti nimittää luuseriksi. Jokaisessa ihmisessä on mittaamaton määrä hyvää potentiaalia onnistumisiin. Sellaisiin jokapäiväisiin, arvokkaisiin pikkutekoihin ja minisaavutuksiin pystyy jokainen. Hei ”luuseri“: löydä omat onnistumisesi tästäkin päivästä.

Meni juttu vähän pitkäksi, mutta pari sanaa vielä italialaisesta, laadukkaasta punaviinistä. Piccini Memoro Rosso on pehmeästi

Viinikauppa suosittelee

Edellinen artikkeli Vinkit lahjaviinin hankintaan