Viini-Marja esittelee: The Original Steak Wine, Malbec 13,5% vol

”Olen ravintola-alan sekatyöläinen. Olen tehnyt kokin hommia, laivalla olin jonkin aikaa baarissa ja tarjoilijana olen ollut lukemattomissa paikoissa“, luettelee Marjo ja lisää nauraen: ”Olin joskus sairaalan keittiölläkin.“ Marjo on omien sanojensa mukaan ollut melko rauhaton työelämässään. ”Aina olen pyörinyt kuitenkin ruuan ympärillä. Mielestäni se riittää kiintopisteeksi“, hän sanoo hymyillen leveästi.

Kaadan viinilasiin argentiinalaista punaviiniä ja odotan Marjon arviota. ”Kuiva viini, rauhallinen maku. Oikein hyvä liharuuan kanssa“, hän luonnehtii. Kerron viinin olevan The Original Steak Wine, eli se on tarkoitettu nimenomaan pihvin kanssa. ”Kyllä ihan varmasti sopii, eivät liioittele ollenkaan“, Marjo toteaa.

Asia on pihvi!

Viinikauppa suosittelee

Edellinen artikkeli Vinkit lahjaviinin hankintaan