Yksityisyyden suoja

Viinikauppa ei koskaan luovuta tietoja asiakkaista eikä heidän tilauksistaan kolmannelle osapuolelle.

1. Henkilötiedot ovat tietoja henkilöstä, jotka voidaan tunnistaa kyseisistä tiedoista

Tietojen kerääjä on henkilö tai yhteisö, joka kerää henkilötietoja. Regularis OÜ on asiakkaidemme henkilötietojen kerääjä. Meidän täytyy tietää, kenen kanssa olemme yhteydessä, jotta voimme harjoittaa liiketoimintaa kanssasi. Viestintä voidaan suorittaa sähköpostitse, puhelimitse, erilaisilla lähettipaveluilla, virtuaalikokouksen ratkaisuilla jne.

Tietojenkäsittelijä on henkilö tai yhteisö, joka käsittelee henkilötietoja. Regularis OÜ on joidenkin asiakkaidemme henkilötietojen käsittelijä. Regularis OÜ ei vaadi kuluttajantietojasi sellaisenaan, mutta saattaa joskus vaatia pääsyä niihin voidaksesi suorittaa testit erilaisille pyynnöillesi.

Jos verkkosivustojasi ylläpidetään Regularis OÜ kanssa, Regularis OÜ hallitsee automaattisesti kuluttajien henkilötiedot, mutta ei silti pääse käyttämään niitä ilman erillistä pyyntöäsi.

Henkilötiedot voivat sisältää nimen, osoitteen, sähköpostiosoitteen, sosiaalisen profiilin tiedot. Se ei kuitenkaan koskaan sisällä luottokorttitietoja.

2. Oikeutesi käyttää, muokata ja poistaa henkilötietoja

Regularis OÜ asiakkaana sinulla on oikeus pyytää tietoja siitä, mitä tietoja Regularis OÜ:lla sinusta on.

Voit pyytää henkilötietojesi päivittämistä pitääksesi ne ajan tasalla ottamalla meihin yhteyttä.

Voit pyytää, että henkilötietosi poistetaan järjestelmistämme. Huomaa, että tämä estää meitä mahdollista harjoittaa liiketoimintaa kanssasi.

Asiakkainamme sinulla on täysi pääsy omiin henkilötietoihin. Voit käyttää sitä, muokata tarvittaessa tai poistaa sen. Päätös poistaa kaikki henkilötiedot palvelimiltamme johtaa palveluiden lopettamiseen.

3. Henkilötietojen tallennus

Regularis OÜ tallentaa henkilökohtaisia ​​tietoja vain asiaankuuluvien valtuutettujen henkilöiden saataville ja vain silloin, kun niitä vaaditaan suorittamaan palveluja ohjeidenne mukaan. Henkilötietoja säilytetään rajoittamattoman ajan, turvallisesti, jaetaan asiaankuuluvalle valtuutetulle henkilöstölle, koska liiketoiminnan luonteen vuoksi tulevaisuudessa voidaan joutua ottamaan sinuun yhteyttä muutosta varten, tietoturvapäivitykset jne. - liittyvät järjestelmiin, jotka Regularis OÜ on kehittänyt tai toimittanut.

4. Turvallisuus ja luottamuksellisuus

Fyysinen pääsy Regularis OÜ toimistoihin on rajoitettua vain valtuutettuihin henkilöihin.

Kaikki tietokoneet ovat suojattu salasanalla. Kaikissa tietokoneissa on viimeisin virustorjuntaohjelmisto asennettu, ja käyttöjärjestelmät ovat ajan tasalla aina.

Verkot on suojattu tunkeutumisen havaitsemis- ja estämisjärjestelmillä, eikä pääsy Regularis OÜ sisäisiin verkkoihin ole mahdollista ulkopuolelta ilman lupaa. Verkon käyttölokeja tarkistetaan päivittäin.

Kaikilla Regularis OÜ henkilöstöllä ja sen yhteistyökumppaneiden henkilöstöllä on salassapitolauseke sopimuksissaan.

Regularis OÜ on hyvin pieni henkilöstön vaihtuvuus, mutta kun joku lähtee yrityksestämme, tilit lopetetaan ja kaikki asiaankuuluvat salasanat vaihdetaan välittömästi.

5. Rikkomukset ja ilmoitukset

Jos järjestelmäämme rikotaan, ilmoitamme heti kaikille osapuolille, joita asia koskee, sähköpostitse, puhelimitse tai muilla viestintävälineillä ja ilmoitamme heille aiheen yksityiskohdista ja aikomuksestamme ratkaista ongelma.

6. Regularis OÜ on henkilötietojen vastuussa oleva käsitittelijä, Regularis OÜ lähettää maksujen toteuttamiseksi välttämättömät henkilötiedot niiden valtuutetulle käsittelijälle Klarnalle tai Paytrailille.