Alkoholin tilaaminen netistä – helppoa ja vaivatonta

Oletko kokeillut alkoholin tilaamista netistä? Alkoholin tilaaminen netistä on vaivatonta ja Suomen lain mukaista. Voit tehdä alkoholin nettitilauksen suoraan kotisohvalta.

 

Alkoholin tilaaminen netistä on yleistynyt viime vuosina. Alkoholin netistä tilaamisen voi nähdä yleistyneen esimerkiksi sen helppouden ja netin kautta saavutettavien laajempien valikoimien ja edullisempien hintojen vuoksi.

 

Alkoholin tilaaminen netistä on laillista

 

Alkoholin tilaaminen netistä on laillista tiettyjen ehtojen täyttyessä. Kun tilaat alkoholia ulkomailta Viinikaupasta, hoituu tilaus Suomen lain mukaisesti.
 
Alkoholin tilaaminen ulkomailta on laillista silloin, kun ostaja järjestää itse tilaukselleen kuljetuksen tai vaihtoehtoisesti noutaa tekemänsä tilauksen
 
Alkoholin tilaamiseen netistä on ottanut kantaa sosiaali- ja terveysministeriö työryhmän esityksessään. Sen mukaan rajat ylittävässä alkoholijuomien etämyynnissä EU-alueella
alkoholin myyjä saa tarjota ostajalle kuljetusvaihtoehtoja, mutta ostajan tulee pystyä itse valitsemaan haluamansa kuljetus. Lisäksi ostajan tulee pystyä neuvottelemaan ja sopimaan kuljetusliikkeen kuljetusehdoista. Myyjän täytyy myös tarjota alkoholin tilaajalle mahdollisuutta noutaa tilaamansa tuotteet itse varastolta. Myyjä ei myöskään saa määritellä kuljetusliikkeen toimitusehtoja.
 
Kuljetuksen järjestäminen omalle tilaukselle on helppoa, joten sen vuoksi tilausta ei kannata jättää tekemättä. 

 

Alkoholi ulkomailta – tilaa alkoholi netistä kotisohvalta käsin

Mikä olisikaan helpompi tapa tilata viinit ja oluet arkeen ja juhlaan, kuin kotona rauhallisessa tunnelmassa, ilman ruuhkaa ja kiirettä. 
 
Netin kautta alkoholia tilatessa pääset rauhassa tutustumaan valikoimaan ja tuttujen juomien lisäksi voit löytää uusia kokeilemisen arvoisia juomia. Tilaa oluet, väkevät ja viinit netistä!
 
Jos tarvitset apua tilauksesi missään vaiheessa, saat suomenkielistä asiakaspalvelua. Sivuiltamme löytyy chatti, jota käyttämällä saat vastauksen kysymyksiisi niin tilausta kuin tuotteitakin koskien.
 
Tutustu valikoimaamme ja tee tilaus!
 

 

Viewed: 12335
Edellinen artikkeli Viiniä netistä – viinit juhlaan ja arkeen
Seuraava artikkeli Miten alkoholijuomaa hyödynnetään ruoanvalmistuksessa?